Verkoop door Aalsmeer Foods B.V.

Transactie
Baho food GmbH (Baho) heeft de aandelen in Bakx Holding B.V. (Bakx) overgenomen van Argent Group. Het team van Rembrandt F&O heeft Argent Group begeleid bij het realiseren van deze verkooptransactie.

Partijen
Bakx produceert en verpakt, onder private label, (diepvries) vleessnacks (satés, frikadellen, hamburgers) en (chilled) Quorn producten. Deze producten worden voornamelijk verkocht aan retailers (AH, Jumbo e.d.) en groothandels. Het bedrijf had ongeveer 100 werknemers en was gevestigd te Veldhoven.
Zie voor meer informatie: www.bakx.nl

Argent Group is een Britse participatiemaatschappij. Het bedrijf belegt met name in food-gerelateerde ondernemingen. Hieronder vallen een aantal fruittelers, meerdere bedrijven in de vleessector, maar ook een Nieuw-Zeelandse leverancier van hertenleer.
Zie voor meer informatie: www.argentgroup.com

Baho Food is een voedselverwerker met meer dan 50 jaar ervaring. De groep heeft vier onderdelen: Henri van de Bilt, een leverancier van hoogwaardige vleeswaren opgericht in 1959, met name actief in gezouten, gerijpt, en gerookt vlees. Gelderland Frischwaren is een Duitse leverancier van vleeswaren opgericht in 1967, actief in de verkoop van gemaksproducten. Vital produceert gemaksproducten, zoals cheeseburgers, vleesballetjes, of nuggets. Tenslotte is Bakx Foods na de overname ook ondergebracht in Baho Foods. Baho heeft vestigingen in Nederland (Beuningen en Veldhoven) en Duitsland (Emmerich am Rhein en Erkelenz).
Zie voor meer informatie: www.bahofood.nl
Verkoop  door Aalsmeer Foods B.V.

Wij nemen graag contact met u op.