Smart Exit: een slimme stap in de toekomst voor ondernemers én investeerders. Als ondernemer stelt u een deel van uw bedrijfsvermogen nu al veilig en blijft u gewoon ondernemen. Als investeerder heeft u met Smart Exit een slim alternatief om kapitaal te laten renderen.

Smart Exit biedt u de mogelijkheid om in een vroeg stadium een aanzienlijk deel (70-80%) van de waarde van uw onderneming liquide te maken en toch door te kunnen blijven ondernemen. Samen met een selecte groep informal investors kunt u in financiële rust verder werken aan uw plannen. Eventueel kunnen managementleden ook participeren in een dergelijke transactie. Na een vooraf bepaalde periode heeft u de gelegenheid om de aandelen van de investeerders terug te kopen, bijvoorbeeld omdat opvolging binnen de familie mogelijk is geworden, of wordt de onderneming aan een externe partij verkocht. Het grootste verschil met de pre-exit is dat u bij een Smart Exit meer controle houdt over uw onderneming. Rembrandt Fusies & Overnames beschikt over een uitgebreid netwerk van informal investors.

De slimme voordelen op een rij

Voor ondernemers

Verkoop een deel van uw onderneming terwijl u actief blijft ondernemen en ruim 70% van uw bedrijfsvermogen vroegtijdig veiligstelt.

  • Slim vermogensbeheer
  • Gerealiseerd zakelijk succes deels verzilveren
  • Controle over uw onderneming houden

Voor investeerders

Investeer in ondernemingen met een bewezen trackrecord en ontvang een rendement van circa 28% op uw investering.

  • Direct investeren in andere ondernemingen
  • Vastgestelde rendementen en voorwaarden
  • Samen met andere ondernemers investeren


Wilt u uw succes als ondernemer verzilveren en gewoon doorgaan met ondernemen? Neem contact op met onze Smart Exit specialisten Ferdi Kramer of Wilbert van Gerwen.


Smart Exit: een slimme stap in de toekomst