Onze werkwijze

Alles wat wij doen draait om het realiseren van een succesvolle verkoop- of kooptransactie. Echter: wanneer is het een succes? Vanzelfsprekend als we voor u de best mogelijke deal realiseren. Maar wij vinden het ook belangrijk dat alle partijen met een goed gevoel op de overname kunnen terugkijken. 

De onderscheidende werkwijze van Rembrandt Fusies & Overnames resulteert in een succesvolle transactie en vatten we samen we in onze vier kernwaarden:

 

Betrokken bij u en uw bedrijf

Wij verdiepen ons volledig in uw specifieke situatie en uw vraagstuk. Het gaat ons niet alleen om de cijfers maar ook om het verhaal erachter. Wat voor persoon bent u, waarom wilt u kopen of verkopen? Wat zijn uw plannen voor de toekomst? Alleen als we dit goed op ons netvlies hebben, kunnen we samen bepalen welke aanpak in uw geval de beste is.

 

Ervaren in het juiste advies geven

Rembrandt is bij vele honderden transacties betrokken geweest en heeft zodoende een uitgebreide ervaring in diverse sectoren en vraagstukken. Ook beschikken wij over een grote en snelgroeiende database met verkoop- en koopprofielen en (financiële) kennis en gegevens uit tientallen branches: een welkome informatiebron bij fusies en overnames. Dankzij deze kennis, onze deskundigheid en ervaring kunnen wij goed onderbouwd adviseren of een transactie in uw belang is. Het kan in een bepaalde situatie bijvoorbeeld een bewuste keuze zijn om geen deal tot stand te laten komen.

 

Samen het ideale proces doorlopen

Onze ervaring leert dat de kans op succes het grootst is als we u actief bij het proces betrekken. We doen het dus echt samen. Uw kennis van het bedrijf en de markt wordt gebundeld met onze kennis van bedrijven, branches en het overnameproces. Binnen Rembrandt Fusies & Overnames is uw projectmanager trouwens niet de enige die voor u aan het werk gaat. Hij of zij spart regelmatig met andere collega’s. Alles voor het beste resultaat.

Rembrandt Fusies & Overnames werkt intensief samen met Rabobank en is partner van het internationale MidCap Alliance. De beste adviseurs op het gebied van financiering, fiscaliteit, juridische zaken en vermogensbeheer zitten in ons netwerk. Met evenveel plezier werken we echter samen met uw adviseurs. Wij coördineren alle werkzaamheden, zowel in Nederland als daarbuiten.

 

Toegewijd om de beste transactie te doen

Wat we mooi vinden aan ons vak is dat elke situatie om een andere oplossing vraagt. Er is vrijwel nooit een blauwdruk beschikbaar. Elk nieuw project vraagt weer om een gedegen voorbereiding en de nodige creativiteit. Het is de professionaliteit en kwaliteit van de adviseur die in grote mate de uitkomst van het overnameproces bepaalt. Daarom proberen wij ons iedere dag weer te verbeteren. We willen er zeker van zijn dat we alles gedaan hebben om de best mogelijke deal te realiseren. Een transactie waar u ook na vele jaren nog met plezier op terugkijkt.