Ervaring van Wouter Jolie (1985) - Senior Consultant

1. Mijn start bij Rembrandt 

Na mijn Master Business Administration aan de Vrije Universiteit heb ik drie maanden stage gelopen bij Rembrandt Fusies & Overnames. Deze stage was enorm leerzaam omdat je tijdens een stage bij Rembrandt veel hetzelfde werk doet als een Junior Consultant. In deze periode was ik in voorbereiding met het Nederlands Hockeyelftal op de Olympische Spelen in Londen in 2012. Hierdoor ben ik na mijn stage acht maanden fulltime gaan hockeyen met als resultaat een Olympische zilveren medaille. Na de zomer van 2012 ben ik vast in dienst getreden bij Rembrandt. 

2. Werken als Consultant 

Bij Rembrandt ben je voortdurend bij meerdere projecten betrokken. Dit zijn projecten waarbij je ondernemers begeleidt bij de koop of de verkoop van hun onderneming. Je komt elke keer met nieuwe klanten in aanraking uit veel verschillende sectoren. Dit maakt het werk erg uitdagend en ook de afwisseling is groot. Zo kan het zijn dat je in een week werkt aan een waardebepaling, onderhandelingen voert met een potentiele koper en een bedrijfsprofiel of Informatie Memorandum opstelt voor een klant. 

3. De Rembrandt cultuur 

Ik geloof dat cultuur bepalend is voor succes. Als ik naar mijn topsportcarrière kijk, dan heb ik vooral prijzen gewonnen met teams die net een stapje extra voor elkaar deden. Bij Rembrandt krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen, te groeien en optimaal te presteren. Ondertussen werk je, in een informele sfeer, met ambitieuze mensen die altijd dat extra stapje voor elkaar en voor de klant zetten. 

4. Mijn keuze voor Rembrandt 

Het werk is afwisselend, er zijn volop mogelijkheden voor ontwikkeling, en je werkt samen met een groep leuke ambitieuze collega’s. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Rembrandt.

Top