Ervaring van Pjotr van Deursen - Projectleider

Mijn start bij Rembrandt 

Van 2008 tot 2013 heb ik aan de Erasmus Universiteit Rotterdam het Mr.drs.-programma voor Economie en Rechten gevolgd. In dit programma worden de opleidingen Economie en Bedrijfseconomie en Rechtsgeleerdheid naast elkaar gevolgd. De fusie- en overnameaspecten die in mijn masters Financial Economics en Bedrijfsrecht aan de orde kwamen komen uitstekend van pas in de M&A-sector.

Via de studievereniging ben ik in contact gekomen met Rembrandt, waarbij het directe contact met ondernemers mij erg aansprak. Na het afronden van mijn masterscriptie ben ik in oktober 2013 begonnen als junior consultant bij Rembrandt.

Werken als projectleider

‘Afwisseling’ is het woord dat centraal staat bij het werken binnen Rembrandt en zeker als projectleider. Afwisseling qua type bedrijven, sectoren en de fase waarin projecten zich bevinden, maar zeker ook betreft alle ondernemers waarmee je in contact bent. Dit schaken op meerdere borden tegelijk past heel goed bij mij en geeft mij elke dag weer nieuwe energie.

De Rembrandt-cultuur 

Het teamgevoel staat centraal binnen Rembrandt. Samen willen we de beste transacties realiseren voor onze opdrachtgevers. Maar om goed samen te kunnen werken is de werksfeer erg belangrijk. Rembrandt heeft een platte cultuur waarbij iedereen klaar staat om elkaar te helpen en verder te laten ontwikkelen.

Mijn keuze voor Rembrandt 

Het vele contact met ondernemers en de afwisseling in het werk binnen een geweldige groep collega’s maken dat Rembrandt heel goed bij mij past.