Ervaring van Barthold Bekedam - Consultant

Mijn start bij Rembrandt 

Na mijn bachelor International Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik gekozen voor de master Finance. Mijn scriptie wilde ik graag combineren met een stage bij een bedrijf dat aansloot bij mijn interesseveld: Mergers & Acquisitions. Rembrandt Fusies & Overnames biedt een hele mooie mogelijkheid, waarbij je eigenlijk part time werkzaamheden verricht als junior consultant en daarnaast je scriptie schrijft. Het werken bij Rembrandt sprak mij zo aan dat ik al vrij snel full time stage ben gaan lopen. Direct na mijn stage en afstuderen ben ik begonnen als junior consultant en kon ik de projecten die ik tijdens mijn stage was begonnen verder doorzetten en afronden. 

Mijn werkzaamheden 

Bij Rembrandt doen we bijna alle projecten in teams van twee, een projectleider (partner/manager) en een projectmedewerker (consultant). Als junior consultant krijg ik meteen met veel verantwoordelijkheid en afwisseling te maken. Zo ben ik op één moment betrokken bij meerdere projecten en uiteenlopende bedrijven. Van de auto industrie tot bedrijven in de zorg. Ik doorloop koop-, verkoop- en adviestrajecten van begin tot eind. De vele contacten die ik hierbij heb met ondernemers maken dat ik een goede band met ze opbouw. 

De Rembrandt cultuur 

Er heerst een relaxte sfeer waarbij iedereen bereid is elkaar, vanuit zijn of haar eigen ervaringen, te helpen. Er zijn geen vaste werkplekken waardoor ik als junior ook regelmatig naast partners zit en veel van hen kan leren. Daarnaast organiseren we regelmatig borrels, uitjes en sportevenementen. 

Mijn keuze voor Rembrandt 

De afwisseling in werkzaamheden, het contact met ondernemers en de informele omgang met collega’s maken dat ik blij ben voor Rembrandt te hebben gekozen.

Top