Werken bij

Bij Rembrandt Fusies & Overnames kom je in een professionele, informele cultuur terecht. Je wordt betrokken bij uitdagende fusies & overnametrajecten in verschillende sectoren, zowel in Nederland als daarbuiten. En vanaf dag één zit je bij de klant aan tafel. Jonge talenten leren bij Rembrandt in de praktijk, maar ook door een intensief opleidingstraject.

Wij zijn jonge, ambitieuze professionals die hard werken, maar een goede werk-privé balans net zo belangrijk vinden. Je zult je bij Rembrandt nooit vervelen want er heerst altijd een aantrekkelijke dynamiek.

Wat wij bieden

Zit je in de laatste fase van je studie of ben je net afgestudeerd? Heb je interesse in Corporate Finance? Wij gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw plannen zijn.

Klinkt dit goed?

Misschien moet je eens serieus overwegen om bij Rembrandt aan de slag te gaan. Wij hebben regelmatig stageplekken en vacatures voor trainees op onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Wil je meer weten over Rembrandt Fusies & Overnames? Ga naar Over Rembrandt.