Verkoop van Co-Creatie Buro en Buro Beerbaum aan WFM People

Transactie
WFM People heeft 100% van de aandelen overgenomen in Co-Creatie Buro en Buro Beerbaum. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Co-Creatie Buro & Buro Beerbaum
Co-Creatie Buro is in 2012 opgericht en is actief als bureau voor visuele marketing communicatie met een liefde voor de retailsector. De onderneming is onder meer actief voor klanten als HEMA, Volkswagen, Kruidvat, Stern, Pon en Gazelle.

Buro Beerbaum is een bureau gespecialiseerd in Retail Service en Visual Merchandising. Het bureau bestaat al sinds 1962 en is werkzaam voor toonaangevende klanten als ICI PARIS XL, HUGO BOSS, BBB Cycling en Brand Loyalty.

Zie voor meer informatie: www.cocreatieburo.nl en www.burobeerbaum.nl.

WFM People
WFM People is een Fieldmarketing bureau opgericht in 1988 werkzaam voor opdrachtgevers als Makro, Ahold Delhaize, Danone, Haribo, Bosch, Kneipp, Beiersdorf en Douwe Egberts. De onderneming biedt diensten aan in Field Force, Field Management Support en Brand Activation.

Zie voor meer informatie: www.wfmpeople.nl

Co-Creatie Buro, Buro Beerbaum en WFM People blijven onder de eigen merknaam hun specialistische diensten aanbieden op het gebied van creatie, fieldmarketing, merchandising en demonstraties.
Verkoop van Co-Creatie Buro en Buro Beerbaum aan WFM People
Top