Sectorvisie IT | Toename overnameactiviteit in IT-sector

Sectorvisie IT | Toename overnameactiviteit in IT-sector

De IT-sector is sterk in beweging en dat is ook goed zichtbaar in de fusie- en overnamemarkt. Ondernemers in deze sector hebben te maken met veel ontwikkelingen, o.a. op het gebied van techniek, consolidatie en internationalisering. De IT-sector is zeer in trek bij zowel strategische kopers als private equity. Wij verwachten dat deze markt zich in de komende jaren nog verder zal ontwikkelen. Graag delen wij onze visie op deze markt, de ontwikkelingen die spelen en de verwachte impact hiervan op fusie- en overnameactiviteit.

Enkele trends in de markt:

Benieuwd naar specifieke trends binnen verschillende IT-sectoren, de impact hiervan op M&A, consoliderende partijen en recente transacties? Download via onderstaande button de volledige sectorvisie.


Rembrandt Fusies & Overnames heeft een uitgebreid netwerk in de IT-sector en uitstekende relaties met zowel consoliderende ondernemingen als met private-equityfondsen. Denkt u wel eens na over de verkoop van uw onderneming? Wij kijken graag samen met u naar álle factoren die van belang zijn. Neem contact op met een van onze IT-sectorspecialisten Dennis van de Kamp of Roderick Kranendonk voor een vrijblijvende afspraak.