Sectorvisie F&A | Toename overnameactiviteit in food- en agrisector

Sectorvisie F&A | Toename overnameactiviteit in food- en agrisector

Zoals een groot aantal sectoren is ook de tuinbouwsector geraakt door het coronavirus. Afhankelijk van de duur hiervan en de effecten op de markt vindt in de toekomst mogelijk een verhoogd aantal overnames plaats. Ook voor deze crisis waren er reeds meerdere ontwikkelingen in deze markt zichtbaar, die al tot veranderingen hebben geleid. Graag delen wij onze visie op deze markt, de actuele ontwikkelingen die spelen en de verwachte impact hiervan op fusie- en overnameactiviteiten.

Enkele trends in de markt:

Benieuwd naar specifieke trends binnen verschillende food- en agrisectoren, de impact hiervan op M&A, consoliderende partijen en recente transacties? Download via onderstaande button de volledige sectorvisie en beluister hier het interview met Bouke Tauw op Paprika Tasty Radio (vanaf minuut 54).


Rembrandt Fusies & Overnames heeft een uitgebreid netwerk in de food- en agrisector en uitstekende relaties met zowel consoliderende ondernemingen als met private-equityfondsen. Denkt u wel eens na over de verkoop van uw onderneming? Wij kijken graag samen met u naar √°lle factoren die van belang zijn. Neem contact op met een van onze F&A sectorspecialisten Bouke Tauw of Wouter Jolie voor een vrijblijvende afspraak.