Sectorvisie ZORG | Toename overnameactiviteit in zorgsector

Sectorvisie ZORG | Toename overnameactiviteit in zorgsector

De afgelopen periode hebben zorginstellingen zich ingespannen om het coronavirus onder controle te krijgen. Dit heeft veel gevraagd van het gehele zorgstelstel. Naar verwachting zal deze crisis invloed hebben op hoe het zorgsysteem in de toekomst wordt ingericht. Ook voor deze crisis waren er reeds meerdere ontwikkelingen in deze markt zichtbaar, die al tot veranderingen leidden. Graag delen wij onze visie op deze markt, de ontwikkelingen die spelen en de verwachte impact hiervan op fusie- en overnameactiviteit.

Enkele trends in de markt:

Benieuwd naar specifieke trends binnen verschillende zorgsectoren, de impact hiervan op M&A, consoliderende partijen en recente transacties? Download via onderstaande button de volledige sectorvisie.

 

Rembrandt Fusies & Overnames heeft een uitgebreid netwerk in de zorgsector en uitstekende relaties met zowel consoliderende zorgondernemingen als met private-equityfondsen. Denkt u wel eens na over de verkoop van uw onderneming? Wij kijken graag samen met u naar álle factoren die van belang zijn. Neem contact op met een van onze Healthcare sectorspecialisten Bouke Tauw, David Linders of Dennis van de Kamp voor een vrijblijvende afspraak.