PERSBERICHT: Wilbert van Gerwen partner bij Rembrandt Fusies & Overnames

Wilbert van Gerwen (1969) treedt per 1 januari 2011 toe als partner bij Rembrandt Fusies & Overnames, onderdeel van de Rabobank. Hij richt zich vooral op klanten in het marktgebied Brabant, Limburg en Midden-Nederland. Met een team van collega’s heeft Wilbert de Eindhovense vestiging opgezet.

Over Rembrandt Fusies & Overnames

Rembrandt biedt complete dienstverlening op het gebied van aan- en verkoop van ondernemingen met een waarde tot € 100 miljoen. De organisatie is in Nederland marktleider op het gebied van Fusies en Overnames in dit segment, met in 2010 meer dan 50 geslaagde transacties. Rembrandt heeft kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Over Wilbert van Gerwen

Wilbert van Gerwen studeerde Bedrijfskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven in België. Aansluitend volgde hij een postdoctorale opleiding Politieke Wetenschappen aan het Franse deel van de Leuvense universiteit.

Na zijn studie werkte Wilbert achtereenvolgens bij MeesPierson en ING Bank, waar hij verschillende overname-financieringen arrangeerde. Eind 2000 heeft Wilbert de overstap naar de advieskant van het fusie- en overnamevak gemaakt. Hij trad in dienst van Rabo International Mergers & Acquisitions, de investment bank van de Rabobank Groep. In 2003 werd het partnership tussen Rabobank en Rembrandt gesloten waarop Wilbert besloot de overstap naar Rembrandt te maken.

 

---------------------------------------------------

Noot voor de redactie:

 

Voor meer informatie:

Wendy van Demen, tel +31(0)20 5745114 of +31(0)6 24634843

www.rembrandt-fo.nl

 

 

 

Top