Roderick Kranendonk

Roderick is partner bij Rembrandt Fusies & Overnames en verantwoordelijk voor de Rotterdamse vestiging. Hij studeerde Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie Financiering en Organisatie.

Roderick Kranendonk
Het doorgronden waarin een onderneming zich onderscheidt en de klant adviseren bij het intensieve en vaak emotionele verkoopproces, dat maakt voor mij het vak interessant. Je verkoopt je onderneming maar één keer. Aan mij om dat proces zo goed en plezierig mogelijk te laten verlopen.

De kracht
Met beide benen op de grond staan en voor de klant een ingewikkeld proces zo helder als mogelijk maken, daar staat Rembrandt voor. Zelf ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van trajecten in onder andere de IT-, Zorg- en Food & Agri sector.

Het vak
Ik ben iedere dag trots om onderdeel te zijn van dit bedrijf. Rembrandt is uniek vanwege het interne ondernemerschap, de uitdagende projecten en onze relatie met de Rabobank. Wij zijn een gemotiveerde en professionele groep vakmensen, die flexibiliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel heeft staan.

Het plan
Wie ondernemers een plan belooft, moet dat zelf waarmaken. Het plan van Rembrandt Fusies & Overnames is duidelijk: we willen zoveel mogelijk aandacht kunnen geven aan de klant én aan een optimaal verloop van het proces. Daarom innoveren en investeren we continu, in toptalent bijvoorbeeld. Het gebruik van zelfontwikkelde tools en programma’s maakt onze werkwijze steeds efficiënter.

Slotwoord
Ik zei het al: als ondernemer verkoop je je onderneming maar een keer. Mijn passie ligt in het continue zoeken naar verbeteringen in dit proces. En in het opleiden van talenten die net zo in dit vak staan: emotionele en intensieve processen voor de klant zo aangenaam én profijtelijk als mogelijk maken.

Top