Menno Stuker

Menno Stuker studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie Corporate Finance. Zijn eerste ervaringen met fusies en overnames deed hij al tijdens zijn studie op bij NIBC en PWC. Ervaringen op basis waarvan Menno in de ban raakte van het vak. Vanaf 2004 is Menno betrokken bij de opbouw en uitbouw van Rembrandt Fusies & Overnames.

Menno
Ik woon met mijn vrouw, twee dochters en een zoon in Amsterdam en leid samen met Ferdi Kramer onze Amsterdamse vestiging. Overnames begeleiden vind ik een machtig vak. Het zijn trajecten die altijd weer anders lopen en waar voor de betrokkenen veel van afhangt. Als adviseur met kennis, ervaring en een goed netwerk kun je enorm veel toegevoegde waarde hebben.

De start
Al tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met het fusie- en overname vak. Wat mij meteen aansprak waren de intensieve contacten met ondernemers die je begeleidt bij vaak één van de belangrijkste stappen in hun leven.

De kracht
Ik ben erg trots op wat wij met Rembrandt hebben bereikt. Belangrijke ingrediënten hiervoor zijn kennis en ervaring, onze netwerken en de databases die wij hebben opgebouwd. Daarnaast spelen onze cultuur en mentaliteit een doorslaggevende rol; we zijn ambitieus, ondernemend, positief, resultaatgericht en down-to-earth. Bij Rembrandt is er de constante wil om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Het plan
Iedere keer is het weer van belang om helder te krijgen wat iemand zijn doelstellingen en drijfveren zijn, het grote plaatje. En dan kijken wat de meest passende oplossingen zijn en met welk plan de kans op succes gemaximaliseerd kan worden.   

Slotwoord
Onze klanten zijn gedreven, wij zijn gedreven. Dankzij die mentaliteit hebben wij Rembrandt in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een leidende speler in de markt. Ik kijk er enorm naar uit om nog veel meer gedreven ondernemers te ondersteunen en zo onze positie als dé fusie en overname adviseur van ondernemend Nederland verder uit te bouwen.

Top