Menno Stuker | Partner

Menno Stuker studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie Corporate Finance. Zijn eerste ervaring met fusies en overnames was tijdens zijn studie bij NIBC en PwC. Ervaringen op basis waarvan Menno in de ban raakte van het vak. Vanaf 2004 is Menno betrokken bij de opbouw en uitbouw van Rembrandt Fusies & Overnames.

Menno Stuker

Ik woon met mijn vrouw, twee dochters en een zoon in Amsterdam en leid samen met Ferdi Kramer onze Amsterdamse vestiging. Overnames begeleiden vind ik een machtig vak. Het zijn trajecten die altijd weer anders lopen en waar voor de betrokkenen veel van afhangt. Als adviseur met kennis, ervaring en een goed netwerk kun je enorm veel toegevoegde waarde hebben.

De start

Al tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met het fusie en overname vak. Wat mij meteen aansprak waren de intensieve contacten met ondernemers die je begeleidt bij vaak één van de belangrijkste stappen in hun leven.

De kracht

Ik ben erg trots op wat wij met Rembrandt hebben bereikt. Belangrijke ingrediënten hiervoor zijn kennis en ervaring, onze netwerken en de databases die wij hebben opgebouwd. Daarnaast spelen onze cultuur en mentaliteit een doorslaggevende rol; we zijn ambitieus, ondernemend, positief, resultaatgericht en down-to-earth. Bij Rembrandt Fusies & Overnames is er de constante wil om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Het plan

Iedere keer is het weer van belang om helder te krijgen wat de doelstellingen en drijfveren van iemand zijn: het grote plaatje. Vervolgens kijken we wat de meest passende oplossingen zijn en met welk plan de kans op succes gemaximaliseerd kan worden.   

Slotwoord

Onze klanten zijn gedreven, wij zijn gedreven. Dankzij die mentaliteit hebben wij Rembrandt Fusies & Overnames in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een leidende speler in de markt. Ik kijk er enorm naar uit om nog veel meer gedreven ondernemers te ondersteunen en zo onze positie als dé fusie en overname adviseur van ondernemend Nederland verder uit te bouwen.