Jan-Willem Ditters

Jan-Willem Ditters studeert Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Eind 1996 start hij als adviseur bij Walgemoed Corporate Finance. In 2001 vertrekt hij naar BDO Stoy Hayward in Londen, UK. Hier specialiseert hij zich verder in grensoverschrijdende transacties. Na terugkeer in Nederland sluit hij zich aan bij Rembrandt F&O als projectleider. Ik heb al zolang ik mij kan herinneren belangstelling gehad voor de financiële wereld. Via mijn afstudeerstage ben ik in de fusie- en overnamewereld terechtgekomen, met een onderzoek naar de risicofactoren die de prijsvorming beïnvloeden van niet-beursgenoteerde ondernemingen. Hier is mijn passie voor het vak ontstaan. 

De drang 
Ik heb twee jaar in Londen gewoond en gewerkt, omdat ik de beste wilde worden. In Engeland is het vakgebied, vanwege de uiterst competitieve markt, heel sterk ontwikkeld. Bovendien kon ik mij daar verder specialiseren in grensoverschrijdende transacties en transacties met participatiemaatschappijen. 

De kracht 
Ik koos voor Rembrandt F&O, omdat ik ervan overtuigd ben dat ik in een flexibele en onafhankelijke organisatie het beste de belangen van mijn klanten voorop kan stellen. Ons team streeft niet alleen naar voortdurende verbetering, maar werkt er ook echt aan. 

Het plan 
We ontwikkelden bijvoorbeeld zelf een database systeem waarmee we bij iedere waardering ook over alle ervaringscijfers uit het verleden beschikken. Hierdoor werken we niet alleen efficiënter, maar is onze waardering ook beter onderbouwd. Niet onbelangrijk zou ik zeggen, als je koop- of verkoopplannen hebt. 

Laatste woord 
Mijn deskundigheid ligt op het gebied van waarderingen, complexe financieringen, financial modelling en internationale transacties. Vanuit mijn sterke affiniteit met automatisering lever ik een bijdrage aan transacties in de high tech en ICT sector.

Top