Dennis van de Kamp | Manager

Mijn start bij Rembrandt Fusies & Overnames

Van 2005 tot en met 2011 heb ik aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam het mr. drs.-programma gevolgd. Een programma waarbij in zes jaar zowel de studie Bedrijfseconomie als de studie Nederlands Recht wordt afgerond. Tijdens dit programma ben ik vanuit economie én rechten in aanraking gekomen met de fusie- en overnamepraktijk. Wat mij enorm aantrok was dat deze sector zich op het snijvlak tussen financieel en juridisch bevindt. Na het afronden van mijn Master in Accounting & Finance én mijn Master Bedrijfsrecht was de keus voor mij snel gemaakt. Ik ben mij gelijk gaan oriënteren op een baan binnen de fusie- en overnamewereld. Door een vriend werd ik gewezen op Rembrandt Fusies & Overnames en na wat onderzoek was ik helemaal enthousiast en heb ik direct gesolliciteerd. Na het doorlopen van een korte procedure kreeg ik snel het telefoontje dat ik aan de slag kon als junior consultant bij Rembrandt Fusies & Overnames. Nog geen week later zat ik al op kantoor! Terugkijkend past dit goed bij de snelle ontwikkeling die ik in mijn eerste maanden bij Rembrandt Fusies & Overnames heb doorgemaakt.

Werken als Projectleider

Een belangrijk deel van mijn werk bij Rembrandt Fusies & Overnames bestaat uit het ontmoeten van ondernemers en het leren kennen van steeds weer nieuwe bedrijven. Dit zorgt voor een grote afwisseling binnen ons werk, waarbij ieder project weer uniek is. Als Projectleider is het van belang dat je de wensen en verwachtingen van de klant en de bijzonderheden van het bedrijf of de markt op een juiste manier in kaart brengt. En gelijktijdig binnen het proces meeneemt om uiteindelijk tot een succesvolle afronding te komen.

De Rembrandt Fusies & Overnames cultuur

Wat misschien wel het belangrijkste is van het werken bij Rembrandt Fusies & Overnames is de geweldige werksfeer. Bij Rembrandt Fusies & Overnames wordt er onderling heel open en informeel gecommuniceerd en gehandeld. Hierdoor weet je altijd wat er speelt en wat er van je verwacht wordt. Je kunt daardoor veel beter en directer samenwerken. Natuurlijk staat professionaliteit bij Rembrandt Fusies & Overnames hoog in het vaandel, maar dan wel met veel aandacht voor collegialiteit en ruimte voor humor en gezelligheid. Als organisatie is Rembrandt Fusies & Overnames heel betrokken bij alle medewerkers en zeer gericht op de inhoudelijke en sociale ontwikkeling van iedereen. Bij Rembrandt Fusies & Overnames is iedereen een belangrijk onderdeel van het geheel.

Mijn keuze voor Rembrandt Fusies & Overnames

Tijdens het oriënteren op de fusie en overnamesector, werd het voor mij al snel duidelijk dat Rembrandt Fusies & Overnames heel goed bij mij zou passen. Contact met ondernemers, kleine en dynamische omgeving, ruimte voor ontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid en veel afwisseling. Rembrandt Fusies & Overnames had alles wat voor mij belangrijk was. Ik heb daarom onmiddellijk gekozen voor Rembrandt Fusies & Overnames en wat ik daar aantrof voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het is gewoon een leuke organisatie met gezellige collega’s en veel kennis en kunde. Kortom: de perfecte plek om mijn carrière te beginnen!