Utrechtse Juristen Groep B.V.

"De Utrechtse Juristen Groep (UJG) is in 1993 door ons opgericht. UJG heeft zich gespecialiseerd in het op projectbasis detacheren van juristen. Sinds de oprichting zijn wij enorm gegroeid en uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders op het gebied van flexibele inzet van juridische professionals.

Toen wij besloten om de organisatie te gaan verkopen zijn wij via onze accountmanager van Rabobank Utrecht-Nieuwegein in contact gekomen met Rembrandt . Zij hebben als team het verkoopproces uitstekend begeleid en zijn prettige personen om mee samen te werken. Ze weten waar ze het over hebben, luisteren goed en communiceren duidelijk. De toegevoegde waarde van Rembrandt is volgens ons hun kennis van het hele proces en de wijze waarop zij kijken naar waarderingen. Ze hebben ons zeer goed op de hoogte gehouden van de gevolgen van bepaalde zaken en kijken ruim vooruit om, onder andere, claims in de toekomst te vermijden. Kortom bij Rembrandt staat de kwaliteit van de deal voorop.

Hoewel het proces langer duurde dan wij in eerste instantie hadden verwacht, was het resultaat zeker naar verwachting. Wij kunnen Rembrandt zeker aanraden!"