Sportfondsen Groep

Sportfondsen Groep is exploitant en dienstverlener in de sport-, welzijns- en recreatiebranche. Sportfondsen exploiteert voor ruim 100 gemeenten in Nederland meer dan 300 uiteenlopende accommodaties. Sportfondsen Exploitaties beheert bijvoorbeeld sporthallen, zwembaden, multifunctionele centra en andere door gemeenten op afstand gezette activiteiten. Bij Sportfondsen Dienstverlening is de zorg voor bouwkundige en -installatietechnische zaken, personeelsmanagement, verzekeringen, IT, financiën en accountancy en andere branchespecifieke onderwerpen in handen van slagvaardige specialisten.

"Sinds de oprichting van Sportfondsen in 1923 zijn de aandelen in familiebezit. De huidige aandeelhouder is gepensioneerd en heeft aangegeven de aandelen te willen vervreemden. Wij, de directie van Sportfondsen, hebben te kennen gegeven mede in het kader van de continuïteitswaarborging, de aandelen te willen verwerven.

Vervolgens zijn we gaan onderzoeken wie ons hierover het beste zou kunnen adviseren. Via Marc Nuhn van Rabobank Corporate Clients zijn we in contact gekomen met Rembrandt. Wij hebben voor Rembrandt gekozen vanwege de deskundigheid, nuchterheid en positie in de markt. Rembrandt heeft ons prima geadviseerd en begeleid."