Kinderopvang 't Ukkie

Kinderopvang 't Ukkie is een professionele kinderopvangorganisatie met verschillende mogelijkheden tot opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Kinderopvang 't Ukkie, gevestigd in Overijssel, heeft 27 vestigingen en circa 200 medewerker in dienst.

Een aantal jaar geleden merkten wij dat er een consolidatieslag zou gaan plaatsvinden in de kinderopvangbranche. Er was sprake van of zelf groeien of overgenomen worden. Wij, Eric van Dijk en Marjan van Dijk, zijn voor advies en begeleiding op zoek gegaan naar een specialist. Via onze relatiemanager van de Rabobank, Fons Diepman, zijn wij in contact gekomen met Rembrandt.

Na drie algemeen oriënterende gesprekken met Rembrandt, hebben wij besloten om Kinderopvang 't Ukkie te verkopen. Tijdens het proces hebben wij alle ruimte gekregen die nodig was om een beslissing te nemen, dit gaf ons veel vertrouwen. Wij hebben voor Rembrandt gekozen wegens hun specialisme, hun professionaliteit en de persoonlijke klik. Rembrandt is niet uit op een snel resultaat en is eerlijk in wat wel en niet kan. Toen wij besloten hadden Kinderopvang 't Ukkie te verkopen diende een potentiële koper zich bij ons aan.

De toegevoegde waarde van Rembrandt is dat ze zakelijker naar je organisatie kijken dan wij als eigenaren dat kunnen doen. Het verkopen van je eigen onderneming kan af en toe best emotioneel zijn. Moeilijke momenten voor mij waren het opstellen van de koopcondities en het tekenen van de stukken. De ondersteuning en feedback hierbij van Rembrandt had voor ons veel waarde.

Rembrandt onderscheidt zich door hun ervaring, hun uitstraling en presentatie. Wij hebben continue het gevoel gehad dat het een open en eerlijk traject is geweest. Kortom, wij kunnen Rembrandt zeker aanbevelen.