Rembrandt F&O Ontbijtworkshops Eindhoven

Al bijna 15 jaar werken wij nauw samen met onze collega’s bij de Rabobank. Deze samenwerking heeft veel mooie transacties en toegevoegde waarde naar onze gezamenlijke klanten opgeleverd. De opgedane kennis en ervaring bespreken we graag met elkaar.

In dit kader organiseren we deze zomer de Rembrandt F&O Ontbijtworkshops. Tijdens deze inhoudelijke sessies gaan we dieper in op diverse onderwerpen die jullie mogelijk ook weer kunnen gebruiken als handvatten in de gesprekken met jullie klanten en prospects. Daarnaast is het uiteraard een mooie manier om collega’s in de regio te spreken en ervaringen te delen.

Deze zomer staan de volgende workshops gepland:

  • Dinsdag 26 juni (VOL): De kracht van het plan: het ‘verkoopklaar’ maken van de onderneming 
    Een ideaal verkoopproces begint niet met het benaderen van kandidaten of met een partij die opeens op de stoep staat. Voor een optimale uitkomst adviseren wij ondernemers om op tijd – soms al enkele jaren van te voren – te starten met de voorbereidingen op een verkoopproces. Tijdens deze workshop staan we stil bij het ‘verkoopklaar’ maken van de onderneming en bij de stappen die ondernemers alvast kunnen zetten vooruitlopend op een verkoopproces. Deze workshop is met name geschikt voor accountmanagers grootzakelijk en vermogensmanagers die nog minder vaak met ons in contact zijn geweest.
  • Woensdag 27 juni: Het waarderen van ondernemingen: theorie en praktijk
    De indicatieve waardebepaling is een belangrijk onderdeel van ieder proces. Op basis van deze waardebepaling beslissen ondernemers bijvoorbeeld of de waarde van hun aandelen bij verkoop voldoende is voor hun oude dag, of een acquisitie van een andere onderneming wordt doorgezet en worden belangrijke waardebepalende elementen voor een koop of verkoopproces geïdentificeerd. Welke waarderingsmethoden worden gebruikt, welke variabelen zijn van invloed en welke vuistregels kunnen jullie zelf in gesprekken ook noemen? Tijdens de workshop lopen we gezamenlijk een volledige waardebepaling door van een voorbeeldonderneming. Deze workshop is vooral geschikt voor accountmanagers die al meerdere keren contact met ons hebben gehad.


De bijeenkomsten vinden plaats van 8.00 tot 10.00 uur (inloop vanaf 7.30 uur) bij hockeyclub Oranje-Rood te Eindhoven. Uiteraard zorgen we dat er tijdens de workshop een goed ontbijt klaar staat.

Eventuele vragen beantwoorden we natuurlijk graag. We kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen en gezamenlijk de synergie op te zoeken!

*
Top