Rembrandt F&O Ontbijtworkshop

Al meer dan 15 jaar werken wij nauw samen met onze collega’s bij de Rabobank. Deze samenwerking heeft veel mooie transacties en toegevoegde waarde naar onze gezamenlijke klanten opgeleverd. De opgedane kennis en ervaring bespreken we graag met elkaar.

In dit kader organiseren wij de Rembrandt F&O Ontbijtworkshops. Tijdens deze inhoudelijke sessies gaan we dieper in op diverse onderwerpen die jullie mogelijk ook weer kunnen gebruiken als handvatten in de gesprekken met jullie klanten en prospects. Daarnaast is het uiteraard een mooie manier om collega’s in de regio te spreken en ervaringen te delen.

In maart staat de volgende Ontbijtworkshop gepland:

  • Maandag 2 maart: Het waarderen van ondernemingen: theorie en praktijk
    De indicatieve waardebepaling is een belangrijk onderdeel van ieder proces. Op basis van deze waardebepaling beslissen ondernemers bijvoorbeeld of de waarde van hun aandelen bij verkoop voldoende is voor hun oude dag, of een acquisitie van een andere onderneming wordt doorgezet en worden belangrijke waardebepalende elementen voor een koop of verkoopproces geïdentificeerd. Welke waarderingsmethoden worden gebruikt, welke variabelen zijn van invloed en welke vuistregels kunnen jullie zelf in gesprekken ook noemen? Tijdens de workshop lopen we gezamenlijk een volledige waardebepaling door van een voorbeeldonderneming. Deze workshop is vooral geschikt voor accountmanagers die al meerdere keren contact met ons hebben gehad.

De bijeenkomst vindt plaats van 11.30 - 13.30 uur op Rabobank Het Drentse Land. Hier wordt tevens een lunch verzorgd!

Eventuele vragen beantwoorden we natuurlijk graag. We kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen en gezamenlijk de synergie op te zoeken!

*
Top