Rembrandt F&O ontbijtworkshop Utrecht

Al bijna 15 jaar werken wij nauw samen met onze collega’s bij de Rabobank. Deze samenwerking heeft veel mooie transacties en toegevoegde waarde naar onze gezamenlijke klanten opgeleverd. De opgedane kennis en ervaring bespreken we graag met elkaar.

In dit kader organiseren we na de zomer de Rembrandt F&O Ontbijtworkshops. Tijdens deze inhoudelijke sessies gaan we dieper in op diverse onderwerpen die jullie mogelijk ook weer kunnen gebruiken als handvatten in de gesprekken met jullie klanten en prospects. Daarnaast is het uiteraard een mooie manier om collega’s in de regio te spreken en ervaringen te delen.

 

Donderdag 3 oktober 2019 | Het waarderen van een onderneming: theorie en praktijk

De indicatieve waardebepaling is een belangrijk onderdeel van ieder proces. Op basis van deze waardebepaling beslissen ondernemers bijvoorbeeld of de waarde van hun aandelen bij verkoop voldoende is voor hun oude dag. Tevens kan een acquisitie van een andere onderneming op basis hiervan wel of niet doorgezet worden. Ook worden belangrijke waardebepalende elementen voor een koop of verkoopproces geïdentificeerd. Welke waarderingsmethoden worden gebruikt, welke variabelen zijn van invloed en welke vuistregels kunnen jullie zelf in gesprekken noemen? Tijdens de workshop lopen we gezamenlijk een volledige waardebepaling door van een voorbeeldonderneming.

 

De bijeenkomst vindt plaats van 8.00 tot 10.00 uur (inloop vanaf 7.30 uur) op het kantoor van Rabobank Gooi en Vechtstreek. Voor ontbijt wordt gezorgd!

Eventuele vragen beantwoorden we natuurlijk graag. We kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen en gezamenlijk de synergie op te zoeken!

*
Top