Wat is uw plan?

Wilt u een bedrijf kopen of juist verkopen? Een opvolger vinden? Of heeft u strategische uitbreidingsplannen? Wij, de adviseurs van Rembrandt Fusies & Overnames, kunnen u hierbij helpen. Onafhankelijk, pragmatisch, vooruitdenkend en altijd op een wijze die past bij uw specifieke situatie.

Sell

Het verkopen van een bedrijf

is voor een ondernemer vaak een van de belangrijkste beslissingen in zijn leven. Hoe regelt u het zo dat u er later tevreden op terug kijkt?

Buy

Het kopen van een bedrijf

is een ingewikkeld proces, waar grote persoonlijke en financiële belangen een rol bij spelen. Hoe legt u het fundament voor een succesvolle toekomst?

Wie wij zijn?

 

Rembrandt Fusies & Overnames is een onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in de koop en verkoop van ondernemingen. Wij begeleiden eigenaren van grote en middelgrote (familie)bedrijven die een oplossing zoeken voor hun opvolging, evenals ambitieuze ondernemers met uitbreidingsplannen. Rembrandt Fusies & Overnames is een zelfstandig en onafhankelijk onderdeel van Rabobank.

 

Wij zijn aangesloten bij het internationale netwerk MidCap Alliance. MidCap Alliance verenigt vooraanstaande corporate finance kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië in een hecht samenwerkingsverband. De kracht van ons internationale netwerk ligt niet enkel in de omvang en kwaliteit van het netwerk maar ook in de intensiteit van ons onderlinge contact. 

Wij kunnen u ook ondersteunen bij:

Meer over ons weten?

Wij nemen graag contact met u op.

Onze meest recente transacties

154 Geweldige klanten
9.3 Klantloyaliteit
617 Transacties
187 Internationale professionals
Top